Zwolle en omgeving voor ouders

Zwolle is ook een interessante omgeving voor ouders, opa's & oma's en overige familieleden. Overdag leuke steden in de omgeving bezoeken of shoppen en in de avond uw (klein)kind aan het werk zien tijdens de wedstrijdjes bij het 5vs5 toernooi. Wat te doen in de omgeving van Zwolle?
Zwolle

Zwolle is een moderne mini-metropool waar je kunt ronddwalen in de rijke geschiedenis. Struin door de winkelstraten en ontdek de hippe conceptstores. Prikkel je smaakpapillen met de beroemde haute cuisine van De Librije. Neem een kijkje in de mooiste boekhandel van Nederland en dompel je onder in de spraakmakende tentoonstellingen van Museum de Fundatie. Ontdek deze mooie stad en vier het leven tijdens de talloze festivals en evenementen!
Lees verder

Giethoorn
Een overzichtelijke verzameling van alle belangrijke informatie over Giethoorn vindt u hier, of het nu actuele informatie is over de openingstijden van bruggen en sluizen, of de geschiedenis van het ontstaan van de naam ‘Giethoorn’.
Lees verder

Kampen
De historische Hanzestad Kampen leent zich prima voor een ontdekkingstocht te voet, al dan niet onder leiding van een professionele gids. Buiten het historische hart zijn er in de omgeving volop mogelijkheden voor fiets- of wandeltochten door het IJsselgebied, langs het prachtige rivierlandschap met uiterwaarden. Ook de zeven Kamper kernen en het Kampereiland met vele terpboerderijen, maken een bezoek aan Kampen en de regio IJsseldelta absoluut de moeite waard.
Lees verder

Hattem
Hattem ligt in het noordoosten van Gelderland en grenst aan het mooie Veluwse bosgebied en het uiterwaardenlandschap van de IJssel. Een 2.428 ha. grote gemeente met een historische binnenstad, een beschermd stadsgezicht, gevarieerde woningbouw, bossen en water. Het westelijk deel van de gemeente bestaat uit een bosgebied…
Lees verder

Harderwijk
Een prachtige, historische Hanzestad. Met de Veluwe in de voortuin en water in de achtertuin. Een knusse stad die bruist van gezelligheid en waar je heerlijk culinair kunt genieten. Pak een terrasje, ga lekker uit eten en bezoek een evenement of festival. Ga een dag shoppen of geniet van een picknick op het stadsstrand. Niets moet, veel mag.
Lees verder

Bataviastad (Lelystad)
Batavia Stad Fashion Outlet is een premium outlet centre, gevestigd in Lelystad op slechts 40 minuten van Zwolle. Inmiddels telt het Outlet centre inmiddels 150 winkels van internationale modemerken. U vindt hier ruim 250 modemerken, van Scotch & Soda tot Hugo Boss, van Nike tot Michael Kors, van Fred de la Bretoniere tot Armani en van Le Creuset tot Tommy Hilfiger, altijd met 30-70% korting.
Lees verder

Verder zijn er nog verschillende attractieparken in de buurt van Zwolle:
Dolfinarium Harderwijk
Attractiepark Slagharen
Attractiepark Walibi Holland

Er valt dus genoeg te beleven voor u en de rest van het gezin.