Locatie Sporthal Die Heygrave

Sporthal die Heygrave is onderdeel van het gemeentelijke zwembad Die Heygrave. Naast de sporthal met 3 velden zijn er 3 zwembaden, een riante kantine en vergaderzalen. Basketbalvereniging BC Vlijmscherp/SVH maakt gebruik van de faciliteiten. 

Adres Sporthal Die Heygrave:
Burgemeester Zwaansweg 4
5251 CJ Vlijmen


Routebeschrijving:
Vanuit de richting 's-Hertogenbosch: Als u op de A59 (Maasroute) vanuit de richting ’s-Hertogenbosch rijdt, neemt u afrit 44 (Vlijmen). U rijdt rechtdoor, bij de rotonde gaat u ook nog rechtdoor. U blijft rechtdoor rijden tot u bij de Rabobank (aan uw rechterhand) bent. Daar gaat u links (Burgemeester Zwaansweg). Na ongeveer 150 meter ziet u aan uw rechterhand de sporthal met parkeergelegenheid.

Vanuit de richting Waalwijk: Als u op de A59 uit de richting Waalwijk rijdt, neemt u afrit 43 (Vlijmen/Nieuwkuijk). Onder aan de afrit gaat u op de rotonde linksaf onder de tunnel door en daarna direct naar rechts. Na 400 meter links en direct daarna de eerste straat rechts inslaan. Vervolgens neemt u na 100meter weer de eerste straat rechts (Burgemeester Zwaansweg, met aan de linkerzijde de Rabobank). Na ongeveer 150 meter ziet u aan uw rechterhand de sporthal met parkeergelegenheid.

Google maps: