Locatie Landstede Sportcentrum

Het Landstede Sportcentrum is een absolute toplocatie in Nederland, waar onderwijs en sport hand in hand samen gaan. De Landstede Groep, waar het Sportcentrum onder valt, heeft oog voor ieder individu en stimuleert de mogelijkheden om talenten zich te laten ontwikkelen.

Het Landstede Sportcentrum heeft 7 basketbalvelden, fitness, danszaal, horeca en natuurlijk onderwijsfaciliteiten.
De vele faciliteiten maken het Landstede Sportcentrum een unieke locatie om een top basketbal camp te organiseren.

Adres:
Hogeland 10
8024 AZ Zwolle

Routebeschrijving:
Op de A28 afslag Zwolle Noord (afslag 20). Einde afslag vanaf de richting Groningen linskaf, vanaf de richting Amersfoort rechtsaf, richting centrum / de Ceintuurbaan. Vanaf de Ceintuurbaan eerste afslag bij de verkeerslichten links (Oude Meppelerweg), bij de eerstvolgende verkeerslichten rechts (Rechterland), daarna tweede straat rechts (Hogeland). Aan het eind van de straat ligt het Landstede Sportcentrum aan de rechterkant.

Openbaar vervoer:
Vanaf het centraal station in Zwolle rijden er diverse lijnen richting het Landstede Sportcentrum. Stap uit bij de halte 'Meppelerstraatweg', of 'Stadion'. Vanaf halte 'Meppelerstraatweg' is het ongeveer zes minuten lopen naar de ingang van het sportcentrum. Vanaf halte 'Stadion 'is het ongeveer vier minuten lopen naar de ingang van het sportcentrum.
Plan hier eenvoudig je reis met het openbaar vervoer.

Google maps: