Big Shots Spring Camp Delft - 22 t/m 26 februari 2021

We vinden het belangrijk dat alle deelnemers gedurende het Spring Camp zich kunnen ontwikkelen en willen ervoor zorgen dat iedereen met plezier een leerzame week zal hebben. Je wordt tijdens het camp uitgedaagd om je grenzen te verleggen, het beste uit jezelf te halen en vooral met veel energie en opgedane skills bij je club terug te keren om te trainen. Het Spring Camp is geschikt voor deelnemers van U10, U12 en U14 leeftijd. 

Tijdens het Big Shots Spring Camp werken we veel aan finishen (1-0), shooting en de 1-1 fundamentals, omdat 1-1 het belangrijkste onderdeel is in het basketbal. Verder zullen we veel aandacht besteden aan 3x3 en 5vs5 competitie vormen.
We hopen dat elke deelnemer aan het einde camp met het gevoel naar huis gaat dat ze iets hebben geleerd en dat ze met meer vertrouwen 1-1 durven te spelen bij hun eigen team.

Adres Sporthal Scholencombinatie Delfland:
Van Bleyswijckstraat 72
2613 RT Delft
Hier vind je de routebeschrijving naar sporthal Delfland.
 
Coaches:
Zera Butter
Rens Butter

Dagprogramma: (dit kan vanwege de Corona maatregelen aangepast worden!)
Je wordt elke dag tussen 9.00 en 9.30 uur ontvangen in sporthal Delfland. Je krijgt op de eerste dag de kleding van het Big Shots Basketbal Camp. De staf zal worden voorgesteld en vervolgens starten we met de warm-up en de oefeningen. Tussen de middag verzorgen we een lekkere lunch en zorgen we er voor dat we even tot rust kunnen komen. Aan het einde van de middag tussen 16.00 en 16.30 uur kunnen je ouders je weer ophalen!

Lunch:
De lunch wordt verzorgd door de organisatie. Als je eventuele dieetwensen of allergieën nog niet kenbaar hebt gemaakt op het inschrijfformulier, doe dit dan alsnog per email. Dan kunnen wij er rekening mee houden bij de lunch en/of snacks.

Kosten en inschrijven:
De kosten voor het Big Shots Spring Camp Delft bedragen 200 euro. Als je je aanmeldt vóór 15 januari 2021, dan betaal je 180 euro!  
Als jij wilt deelnemen aan het tofste en gezelligste basketball camp van Nederland zorg er dan voor dat je je aanmeldt via het inschrijfformulier op de website en de opgestuurde factuur betaalt. 
Als je twijfelt over de maat van je reversible, dan kan je hier een maattabel vinden.