Big Shots 15+ Camp Zwolle - 1 t/m 6 augustus 2022

Plezier maken, hard trainen, jezelf vooruit zien gaan. Klinkt dit je als muziek in de oren? Dan is het 15+ camp echt iets voor jou. De beste spelers en speelsters uit de Eredivisie en hoger aangevuld met ervaren top coaches proberen je zo veel mogelijk te leren en een top week met je te beleven. Skills, spelinzicht, teamspel, kortom, alles komt aan bod.

Tijdens het Big Shots Basketball Camp werken we veel aan de kunst van het spelen van 1-1, omdat 1-1 het belangrijkste onderdeel is in het basketbal. Je oefent om te finishen onder druk met de meest nuttige moves. Daarnaast zullen we veel schieten. Ook zullen we natuurlijk tijd spenderen aan 3x3 en 5vs5 competitie vormen.

Coaches:
Tristan van Santen - Headcoach
Laura Westerik
Mike Douma
Onne de Moes


Organisatie:
Zera Butter
Kevin Bleeker
Matthijs Groot

Locatie:
Tijdens het camp verblijven we in het Landstede Sportcentrum in Zwolle. Het Landstede Sportcentrum heeft 7 basketbalvelden, fitness, danszaal, horeca en natuurlijk onderwijsfaciliteiten. Wij kunnen van al deze faciliteiten gebruik gaan maken tijdens het camp.
Hier vind je het adres en de routebeschrijving van het Landstede Sportcentrum.

Overnachtingen:
Naast het Landstede Sportcentrum ligt de ZBC-hal. Dit is de voormalige hal waar Landstede Basketball haar thuiswedstrijden speelde. Deze zaal gebruiken we voor de overnachtingen van alle deelnemers. Als deelnemer kan je je eigen slaapspullen (luchtbed, kussen, slaapzak) meenemen of de organisatie kan dit voor je regelen. Geef dit aan op het inschrijfformulier!

Voeding:
Alle maaltijden (ontbijt, lunch en diner) worden verzorgd door de organisatie. Verder zijn er snacks en voldoende fruit voor tussen de trainingen door. Andere drankjes en tussendoortjes zijn voor eigen rekening.
LET OP: Als je eventuele dieetwensen of allergieën nog niet kenbaar hebt gemaakt op het inschrijfformulier, doe dit dan zo snel mogelijk. Dan kunnen wij er nog rekening mee houden.

Info voor ouders:
De regio Zwolle is ook voor ouders, familieleden een geweldige vakantiebestemming. Wat er allemaal te doen is in de regio hebben we op een rijtje gezet, klik hier!
Elke avond speel je wedstrijden in de 5vs5 competitie. In de avond stellen we het Landstede Sportcentrum daarom ook open voor je ouders voor als ze naar je willen komen kijken!

Kosten en inschrijven:
De kosten voor het Big Shots Basketball Camp 15+ (incl. overnachtingen) bedragen 385,00 euro. Als je je aanmeldt vóór 15 april 2022, dan betaal je 360 euro!
Als jij wilt deelnemen aan het tofste en gezelligste basketball camp van Nederland zorg er dan voor dat je je aanmeldt via het inschrijfformulier op de website en de opgestuurde factuur betaalt.
Als je twijfelt over de maat van je reversible, dan kan je hier een maattabel vinden.

Benodigheden tijdens het camp:

Wat je mee moet nemen naar het camp kan je vinden bij de checklist van benodigdheden.