Big Shots Elite Camp Zwolle - 1 t/m 6 augustus 2022

Wil je jouw game naar een hoger niveau brengen? Met een selecte groep trainen onder leiding van een Europese top coach? Een echte topsport week beleven? Het Elite Camp is dan echt wat voor jou! Met hard werken, uitstekende trainingen, goede voeding, educatiemomenten gaan wij jou laten zien hoe je als een echte topsporter moet leven.

Tijdens het camp train je 3x per dag en besteden we op hoog niveau aandacht aan schieten, fundamentals en onderlinge wedstrijdvormen. Tevens zullen we gebruik maken van fysieke training. Door het hoge niveau van de trainingsgroep krijg je veel weerstand en feedback op je eigen spel. Gezamenlijk brengen we je dan ook naar een hoger niveau.
Naast de kwalitatief goede en pittige trainingen zal je wel de gezelligheid van het camp mee maken, omdat je naast je trainingen wel de rustmomenten en de activiteiten buiten het veld deelt met het 15+ camp. 

Voorwaarden tot deelname:
Om deel te mogen nemen aan het Big Shots Elite Camp moet je op hoog niveau basketballen, de ambitie hebben om jezelf te verbeteren en goed mee kunnen doen aan dit camp. Je moet fysiek in shape zijn en in jezelf willen investeren. 
Na inschrijving zal je deelname eerst intern besproken worden en zo nodig zal een gesprek plaats vinden om te bepalen of dit camp echt geschikt voor je is. Heb je vragen over dit camp? Twijfel niet om contact met ons op te nemen!

Coach:
Erik Braal - Headcoach Heroes Den Bosch
Herman van den Belt - Headcoach Landstede Hammers
Gadi Kedar - oud-bondscoach Nederlands Mannen Team
Roel van Overbeek

Organisatie:
Joran Triemstra - Manager
Kevin Bleeker
Zera Butter
Matthijs Groot

Locatie:
Tijdens het camp verblijven we in het Landstede Sportcentrum in Zwolle. Het Landstede Sportcentrum heeft 7 basketbalvelden, fitness, danszaal, horeca en natuurlijk onderwijsfaciliteiten. Wij kunnen van al deze faciliteiten gebruik gaan maken tijdens het camp.
Hier vind je het adres en de routebeschrijving van het Landstede Sportcentrum.

Overnachtingen:

Naast het Landstede Sportcentrum ligt de ZBC-hal. Dit is de voormalige hal waar Landstede Basketball haar thuiswedstrijden speelde. Deze zaal gebruiken we voor de overnachtingen van alle deelnemers. Als deelnemer kan je je eigen slaapspullen (luchtbed, kussen, slaapzak) meenemen of de organisatie kan dit voor je regelen. Geef dit aan op het inschrijfformulier!

Voeding:
Alle maaltijden (ontbijt, lunch en diner) worden verzorgd door de organisatie. Verder zijn er snacks en voldoende fruit voor tussen de trainingen door. Andere drankjes en tussendoortjes zijn voor eigen rekening.
LET OP: Als je eventuele dieetwensen of allergieën nog niet kenbaar hebt gemaakt op het inschrijfformulier, doe dit dan zo snel mogelijk. Dan kunnen wij er nog rekening mee houden.

Info voor ouders:
De regio Zwolle is ook voor ouders, familieleden een geweldige vakantiebestemming. Voor meer informatie over de regio Zwolle, klik hier!
In de avond stellen we het Landstede Sportcentrum daarom ook open voor je ouders voor als ze naar je willen komen kijken!

Kosten en inschrijven:
De kosten voor het Big Shots Elite Camp bedragen 475,- euro. Als jij wilt deelnemen aan dit Elite camp zorg er dan voor dat je je aanmeldt via het inschrijfformulier op de website. Na registratie op de website word je aanmelding beoordeeld aan de hand van eerder genoemde criteria en eventueel wordt contact met jou of je club-coach opgenomen om meer over je te weten te komen!
Mocht je je hebben ingeschreven op het camp en je wordt in de zomer uitgenodigd om deel te nemen aan bijvoorbeeld een Nationaal Team, dan wordt je aanmelding kosteloos geannuleerd. 
Als je twijfelt over de maat van je reversible, dan kan je hier een maattabel vinden.

Benodigdheden tijdens het camp:
Wat je mee moet nemen naar het camp kan je vinden bij de checklist van benodigdheden.