Big Shots U15 Camp Zwolle - 25 t/m 30 juli 2022

We vinden het belangrijk dat alle deelnemers gedurende het U15 camp zich kunnen ontwikkelen en willen ervoor zorgen dat iedereen met plezier een leerzame week zal hebben. Je wordt tijdens het camp uitgedaagd om je grenzen te verleggen, het beste uit jezelf te halen en vooral met veel energie en opgedane skills het nieuwe seizoen te beginnen. Er wordt veel aandacht besteed aan ieder individu door Nederlandse top DBL spelers en VBL speelsters en ervaren coaches.

Tijdens het Big Shots Basketball Camp werken we veel aan finishen (1-0), shooting en de 1-1 fundamentals, omdat 1-1 het belangrijkste onderdeel is in het basketbal. Verder zullen we veel aandacht besteden aan 3x3 en 5vs5 competitie vormen.

We hopen dat elke deelnemer aan het einde camp met het gevoel naar huis gaat dat ze iets hebben geleerd en dat ze met meer vertrouwen 1-1 durven te spelen bij hun eigen team.

Coaches:
Tree Marioneaux - Headcoach
Tom Koopman
Mack Bruining
Jeroen van Vugt
Christiana Kosta
Raidell de Pree
Laura Westerik

Fysiotherapeuten:
Jelle Jasperse
Valeria Schult-Richter

Organisatie:
Zera Butter
Kevin Bleeker
Matthijs Groot

Locatie:
Gedurende het camp verblijven we in het Landstede Sportcentrum in Zwolle. Het Landstede Sportcentrum heeft 7 basketbalvelden, fitness, danszaal, horeca en natuurlijk onderwijsfaciliteiten. Wij kunnen van al deze faciliteiten gebruik gaan maken tijdens het camp.
Hier vind je het adres en de routebeschrijving van het Landstede Sportcentrum.

Overnachtingen:
Naast het Landstede Sportcentrum ligt de ZBC-hal. Dit is de voormalige hal waar Landstede Basketball haar thuiswedstrijden speelde. Deze zaal gebruiken we voor de overnachtingen van alle deelnemers. Als deelnemer kan je je eigen slaapspullen (luchtbed, kussen, slaapzak) meenemen of de organisatie kan dit voor je regelen. Geef dit aan op het inschrijfformulier!

Voeding:
Alle maaltijden (ontbijt, lunch en diner) worden verzorgd door de organisatie. Verder zijn er snacks en voldoende fruit voor tussen de trainingen door. Andere drankjes en tussendoortjes zijn voor eigen rekening.
LET OP: Als je eventuele dieetwensen of allergieën nog niet kenbaar hebt gemaakt op het inschrijfformulier, doe dit dan zo snel mogelijk. Dan kunnen wij er nog rekening mee houden.

Info voor ouders:
De regio Zwolle is ook voor ouders, familieleden een geweldige vakantiebestemming. Wat er allemaal te doen is in de regio hebben we op een rijtje gezet, klik hier!
Elke avond speel je wedstrijden in de 5vs5 competitie. In de avond stellen we het Landstede Sportcentrum daarom ook open voor je ouders voor als ze naar je willen komen kijken!

Kosten en inschrijven:
De kosten voor het Big Shots Basketball Camp U15 (incl. overnachtingen) bedragen 385,00 euro. Als je je aanmeldt vóór 15 april 2022, dan betaal je 360 euro!
Als jij wilt deelnemen aan het tofste en gezelligste basketball camp van Nederland zorg er dan voor dat je je aanmeldt via het inschrijfformulier op de website en de opgestuurde factuur betaalt8
Als je twijfelt over de maat van je reversible, dan kan je hier een maattabel vinden. 

Benodigheden tijdens het camp:
Wat je mee moet nemen naar het camp kan je vinden bij de checklist van benodigdheden.