Data en locaties Big Shots Summer Camps 2022 bekend!

De data van de Big Shots Summer Camps kunnen we weer bekend maken! Ook aankomende zomer gaan we proberen om zoveel mogelijk jeugd in Nederland een geweldige vakantie te bezorgen. Samen met onze toptrainers, eredivisie spelers en internationals gaan we weer op vele plekken leuke en leerzame camps organiseren. Via de camps proberen we de volgende generatie spelers en speelsters te inspireren door ze in contact te brengen met de toppers uit de Nederlandse eredivisie!

Deelname aan een camp is mogelijk voor alle jeugd, omdat we camps organiseren voor kids in de leeftijd 6 t/m 12 jaar (Mini Camps), voor 12-15 jaar en 15 jaar en ouder, en ook voor talenten die een week lang keihard willen trainen. Het maakt niet uit op welk niveau je basketbalt, iedereen is welkom. Op de camps wordt de nadruk gelegd op fundamentals en skills en het spelen van 1-on-1. Daarnaast zijn er natuurlijk wedstrijd elementen waarbij de skills, geleerd op de trainingen, kunnen worden toegepast in teamverband.

In de eerste weken van de zomervakantie staan in de verschillende regio's de mini camps op de planning. Deze camps staan onder leiding van verschillende eredivisie spelers en speelsters die er samen met hun coachingstaff een geweldige week van maken bij jou in de buurt! Hierdoor kan je elke dag lekker basketballen, maar slaap je gewoon thuis in je eigen bed! Dit maakt het camp dus voor iedereen in de jongste leeftijdsklasse geschikt! 

De data en locaties van de Big Shots Mini Camps zijn:
Big Shots Mini Camp Nijmegen: 2/3 & 9/10 juli 2022
Big Shots Mini Camp Utrecht: 11 t/m 14 juli 2022
Big Shots Mini Camp Noordwijk: 11 t/m 14 juli 2022
Big Shots Mini Camp Amersfoort: 13 t/m 16 juli 2022

Big Shots Mini Camp Haarlem: 16 t/m 19 juli 2022
Big Shots Mini Camp Amsterdam: 18 t/m 21 juli 2022
Big Shots Mini Camp Den Helder: 20 t/m 23 juli 2022
Big Shots Mini Camp Zwolle: 26 t/m 29 juli 2022

Big Shots Mini Camp Den Bosch: 26 t/m 29 juli 2022
Big Shots Mini Camp Rijswijk: 16 t/m 19 augustus 2022
Big Shots Mini Camp Vlissingen: 30 augustus t/m 2 september 2022

De Big Shots U15 - 15+ & Elite Camps worden komende zomer wederom in aparte weken georganiseerd in het Landstede Sportcentrum in Zwolle. Deze camps zijn inclusief 5 overnachtingen, 3 maaltijden per dag, snacks, camp kleding, top kwaliteit basketbal, top coaches, medische begeleiding en waarbij elke deelnemer - ongeacht zijn of haar niveau - met een hoop lol een geweldige en leerzame week zal beleven.  
 
Big Shots U15 Camp: 25 t/m 30 juli 2022
Big Shots 15+ Camp: 1 t/m 6 augustus 2022
Big Shots Elite Camp: 1 t/m 6 augustus 2022

Matthijs Groot is als organisator achter de schermen trots op de ontwikkeling van de camps: "Elke zomer maken we weer mooie stappen, zodat we zoveel mogelijk jeugd kunnen inspireren door ze te laten trainen onder leiding van topcoaches en (oud-) eredivisie spelers. De organisatie is sinds dit jaar uitgebreid met Kevin Bleeker en Zera Butter, die meer verantwoordelijkheid hebben gekregen in de organisatie. Ook dit jaar worden er nieuwe camps toegevoegd in Nijmegen, Den Helder en Vlissingen. Ik ben trots op de betrokkenheid van de vele coaches die het geweldig vinden om de volgende generatie aan spelers en speelsters te inspireren om ook het beste uit zichzelf te halen. Het voordeel van werken met (oud-) topsporters is dat ze precies weten hoe ze als een team hun steentje kunnen bijdragen. Ik ben er trots op om met zulke geweldige coaches te mogen werken."

Deelnemers voor de camps kunnen zich via de website
www.big-shots.nl aanmelden.