Erik Braal, Herman van den Belt en Gadi Kedar nodigen talentvolle coaches uit om zich te ontwikkelen door mee te lopen tijdens het Elite Camp

Ben jij een (jonge) ambitieuze, talentvolle, hardwerkende trainer en wil jij meer weten over de ontwikkelingen in het basketbal op het allerhoogste niveau, dan kan jij een week lang mee lopen met Nederlandse topcoaches Erik Braal en Herman van den Belt en met oud-bondscoach Gadi Kedar.

Gedurende het Big Shots Elite Camp van 1 t/m 6 augustus zijn Braal, van den Belt en Kedar verantwoordelijk als coaches over het basketbalprogramma voor talenten uit binnen en buitenland die zich hebben ingeschreven voor het Elite Camp.

Tijdens het Elite Camp zullen de coaches de jeugd onder andere inspireren met beelden en trainingssituaties die ook op het allerhoogste niveau voorkomen. Welke actie gebeurt er en welke actie hoort de speler te maken als vervolg hierop? Welke beslissingen worden er genomen op het veld en hoe reageren spelers er op?
Aan het Elite Camp doen spelers mee uit Nederland, Israel en Spanje; dus ook de verschillende basketbalculturen zullen tijdens het Elite Camp goed naar voren komen. 

Wil jij graag een betere coach worden door meer te weten te komen over de ontwikkelingen op het allerhoogste niveau en zou jij het interessant vinden om een week (1 t/m 6 augustus) mee te lopen (let op: hands-on & always be ready voor een inhoudelijke basketbal discussie!) met Nederlandse en buitenlandse top coaches?

Je kunt bij ons gedurende deze week intern verblijven en maaltijden en een hoop gezellig zijn er bij inbegrepen! Heb je nog vragen of wil je graag mee lopen? Meld je bij ons aan en dan kijken we naar de mogelijkheden.
Neem contact op via info@big-shots.nl