Perspectief bieden aan alle jeugdige basketballers in de zomervakantie!

Door alle Corona problemen valt er dit seizoen helaas weinig te genieten in de sporthallen. Geen wedstrijden, trainingen die bij veel clubs niet door kunnen gaan, vriendjes en vriendinnetjes die je dus veel minder kunt zien en we kunnen dus ook niet beter worden als basketballer dit seizoen door veel te oefenen. Gelukkig zijn er bij veel clubs al initiatieven gestart om wel weer beperkt buiten te trainen! 

Toch willen wij ook alle basketballers in Nederland graag weer wat perspectief bieden. Het ziet er naar uit dat er over een aantal maanden voldoende mensen zijn gevaccineerd en dat richting de zomer de maatregelen weer worden versoepeld. We gaan er dus ook vanuit dat iedereen wel weer behoefte heeft om straks deel te nemen aan een aantal leuke en sportieve dagen! Een stip op de horizon is belangrijk en daar kijken we dus met zijn allen ook enorm naar uit!

Om er voor te zorgen dat jullie weer iets hebben om naar uit te kijken, zijn we druk bezig met de voorbereidingen op de verschillende Big Shots Camps, zodat alle basketballers in de zomer weer een leuke week kunnen gaan beleven!

Voor de jongste jeugd van 6 t/m 12 jaar organiseren we onze Mini Camps van 4 losse dagen (dagkampen zonder overnachtingen) op verschillende plekken in Nederland. Topcoaches en (voormalig) Eredivisie spelers staan deze dagen klaar om iedereen geweldige dagen te bezorgen. De data, locaties en headcoaches staan hieronder:

Haarlem; 10-13 juli 2021 o.l.v. Kevin Bleeker
Amsterdam; 12-15 juli 2021 o.l.v. Tree Marioneaux
Zwolle; 13-16 juli 2021 o.l.v. Kevin Bleeker en Lenno Witteveen
Utrecht; 17-20 juli 2021 o.l.v. Zera Butter
Katwijk; 19-22 juli 2021 o.l.v. Sonja Kuijt
Rotterdam; 19-22 juli 2021 o.l.v. Jeanine Tjin-A-Sioe of Tree Marioneaux
Amersfoort; 20-23 juli 2021 o.l.v. Leon Williams
Delft; 24-27 augustus 2021 o.l.v. Zera Butter
Vlijmen; 31 augustus-3 september o.l.v. Tree Marioneaux

Verder hebben we weer onze U15, 15+ en Elite Camps in Zwolle. Bij deze volle weken krijg je 6 dagen basketbal trainingen, wedstrijden en een hoop gezelligheid, 5 overnachtingen, diverse maaltijden en snacks, camp kleding, medische begeleiding en dat onder leiding van top trainers en eredivisie spelers die al jaren aan onze camps zijn verbonden. De data zijn:

U15 Camp: 26-31 juli 2021 o.l.v. Tree Marioneaux
15+ Camp: 2-7 augustus 2021 o.l.v. Zera Butter & Lenno Witteveen
Elite Camp: 2-7 augustus 2021 o.l.v. Burhan Alibegovic & Gadi Kedar

We hebben de afgelopen jaren op onze camps een sfeer gecreëerd waarbij we ervoor zorgen dat plezier hebben (met elkaar), hard werken en het beste uit jezelf halen hand in hand gaan. Wij vinden het samen met de deelnemers belangrijk dat iedereen zich veilig en thuis voelt en volledig zichzelf kan zijn. Ongeacht je niveau of hoe lang je al basketbalt, de camps zijn er voor jou om je een geweldige week in de vakantie te bezorgen!

Dus… schrijf je nu in en reserveer je plekje voor de zomer! Mocht ons positieve perspectief over de zomervakantie helaas toch niet uitkomen, dan krijgt elke deelnemer uiteraard zijn geld terug!

Deelnemers voor de camps kunnen zich via het registratieformulier aanmelden.