De Big Shots Camps: voor iedereen, voor elke leeftijd, voor alle niveaus!

Sinds 2018 organiseren we de Big Shots Camps om zoveel mogelijk jongeren te inspireren en met plezier te laten basketballen. Wij organiseren camps voor alle type spelers en niveaus in de leeftijdsgroepen 7 t/m 12 jaar, (dagkampen in de verschillende regio's - zie onder), 12 t/m 15 jaar, 15 jaar en ouder, en voor talentvolle spelers, die een week gezelligheid willen combineren met hard trainen. Je traint en speelt dus altijd met basketballers van je eigen leeftijd en van je eigen niveau.

Ben jij tussen de 7 en 12? Wil je in de zomervakantie een aantal dagen trainen o.l.v. eredivisie spelers? Kom dan naar één van onze Mini Camps bij jou in de regio! Overdag basketballen en 's avonds lekker naar huis!

4 dagen basketballen!
Trainen en spelen van leuke wedstrijdjes!
Goede trainers die jou in korte tijd veel bij kunnen leren!
Elke dag een lekkere lunch!
Reversible kleding en een mooie leren basketbal!

Al ouder dan 12 jaar en speel je op een hoge basket? Dan ben je natuurlijk toe aan een avontuurlijke week vol met basketbal en een hoop nieuwe vrienden! Dan organiseren we voor jou een geweldig kamp van 6 dagen, inclusief overnachtingen. Dan kan je zelf nog kiezen voor welk niveau je wilt inschrijven: Ben jij ambitieus of speel je liever voor de fun? Speel jij op regio, rayon, landelijk niveau of gewoon voor je plezier alleen op de pleintjes? Wil je zelf keihard trainen of werk je liever in een relaxte omgeving aan je skills?
We hebben een U15 Camp (12-15 jaar) met daarbij ook een High Potential Group voor talentvolle spelers. Een week later organiseren we het 15+ Camp tegelijkertijd met het Elite Camp!
Dit organiseren we in het Landstede Sportcentrum in Zwolle en verder krijg je:

6 dagen basketballen
5 overnachtingen
Professionele training
Kledingpakket
3 maaltijden per dag 
Elke avond een open kantine met gezelligheid
Medische begeleiding
Je eigen leren basketbal

Zorg dat je er bij bent en schrijf je nu in voor het Big Shots Basketball Camps bij jou in de buurt of in Zwolle!