Henk Norel hoofdcoach Mini Camp Utrecht

Komende zomer weer een Mini Camp in Utrecht met oud-international Henk Norel als headcoach. Henk kwam in de jeugd uit voor Amsterdam, maar verkaste op jonge leeftijd naar de jeugdopleiding van het Spaanse Joventut Badalona. Hij werd in 14 jaar op het hoogste niveau in Spanje (7 in Badalona, 5 in Zaragoza, 1 in Gipukoza en 1 in Breogan) één van de beste en meest gewaardeerde spelers van de Spaanse ACB. Hij won de Champions League met Badalona en speelde samen met vele (toekomstige) NBA sterren. Zelf werd Henk in 2009 als 47e gedraft in de NBA door de Minnesota Timberwolves, maar verschillende knieblessures gooiden die droom aan diggelen.

Na zijn actieve carrière is Henk een eigen club gestart in Abcoude genaamd ABC Amigos (@abcoudebasketball) en tevens is hij de vaste analist bij basketbalwedstrijden op tv bij het Nederlands Team (Ziggo Sport) en de NBA (ESPN). Eén van de allerbeste Nederlandse basketballers van de afgelopen 20 jaar, die als geen ander de Spaanse school kent, staat komende zomer klaar voor de jeugd uit Utrecht en omstreken samen met een geweldige coaching staf om je met veel plezier een hoop te leren!

Henk Norel zet zich in om de volgende generatie te inspireren en kan niet wachten om de kids terug te zien op zijn Mini Camp in Utrecht. Wil jij training krijgen van Henk en zijn overige staff? Schrijf je dan snel in voor het Big Shots Mini Camp in Utrecht