Laura Westerik hoofdcoach Mini Camp Arnhem

Komende zomer wordt voor de tweede keer een Big Shots Mini Camp in Gelderland georganiseerd. Internationaal Laura Westerik is ook deze editie weer hoofdcoach van het Mini Camp. Dit keer wordt het Mini Camp niet in Nijmegen, maar in Arnhem gehouden vanwege de Nijmeegse Vierdaagse. Zo kunnen we de jeugd uit Gelderland een Mini Camp van vier dagen achter elkaar aanbieden.

Laura is begonnen met basketballen bij Wildcats in Nijmegen, waarnaar ze vervolgens haar debuut maakte in de eredivisie bij Batouwe Basketball uit Bemmel. Sinds haar 19e speelt ze al in het buitenland en kan ze basketbal haar werk noemen. Zo heeft de international van het Nederlands Team al in Duitsland, Portugal en Italiƫ gespeeld. Op dit moment is Laura actief voor Bembibre die uitkomt in de hoogste league in Spanje.

Laura Westerik wordt geassisteerd door Liam Brouwer en Twan Berkers, beide trainer en speler van Arnhem Eagles. Beide zijn ervaren trainers en hebben super veel zin om met de jeugd uit de regio Arnhem aan de slag te gaan! Laura bracht vorig jaar ook mystery guests naar haar camp, we zijn natuurlijk benieuwd wie dit jaar op het Mini Camp zullen verschijnen....

Laura zet zich in om de volgende generatie te inspireren en kan niet wachten om de kids terug te zien op haar Mini Camp in Arnhem. Wil jij training krijgen van Laura en haar overige staff? Schrijf je dan snel in voor het Big Shots Mini Camp in Arnhem!