Tim Kortekaas en Gabrielle van den Bosch hoofdcoaches Mini Camp Rijswijk

Tim is geen onbekende in het Rijswijkse basketbal. Al jaren coacht hij verschillende teams bij Lokomotief en is één van de oprichters van de Loko Basketball Academy, waar jonge talenten kansen krijgen om zich te ontwikkelen tot professionele basketballers. Vele basketballers zijn er de afgelopen jaren uit de jeugdopleiding van Lokomotief Rijswijk terechtgekomen in de Nederlandse eredivisie of op het hoogste niveau in het buitenland.

Gabrielle van den Bosch, door heel de basketbalwereld afgekort tot Bell, is geboren en getogen in Den Helder. Ze basketbalt inmiddels al bijna 24 jaar. Haar hele jeugdopleiding heeft ze gespeeld in de kop van Noord Holland en maakte voor het toenmalige HLB Accountants Den Helder haar debuut in de eredivisie. Ook heeft Bell meerdere jaren in het Nederlands Team gespeeld en heeft ze één keer het Europees kampioenschap in de B-divisie gewonnen.

Bell en Tim gaan samen aan de slag om een geweldig Mini Camp in Rijswijk neer te zetten. Heb jij je nog niet aangemeld voor het Mini Camp? Doe dit dan snel want vol is vol!