Tree Marioneaux Hoofdcoach Mini Camp Amsterdam

Ook aankomende zomer zal één van de allerbeste jeugdtrainers in Nederland weer actief zijn op verschillende Mini Camps. Al vele generaties aan basketballers hebben met zijn kenmerkende stijl de fundamentels onder de knie gekregen en dat zal Tree ook deze zomer met veel plezier, passie en liefde doen op onze camps.

Tree is door de jaren heen trainer en coach geweest van verschillende senioren- en jeugdteams. Daarnaast wordt hij ook gezien als een inspirator en mentor. De 2.13 lange Amerikaanse coach uit New Orleans heeft de basis gelegd voor het basketbal in Amsterdam. Met zijn spel- en technisch inzicht, gebaseerd op jarenlange internationale ervaring, inspireert hij basketballend Nederland. Coach Tree is altijd te spreken over de basics die ieder kind moet leren, wat begint met de Triple Threat Position. Daarnaast zijn rebounding, defense, passing en dribbiling belangrijke onderwerpen binnen zijn trainingen.

Niet alleen is Tree deze zomer als hoofdcoach in Amsterdam te vinden, maar zal hij ook aanwezig zijn bij de Mini Camps in Utrecht, Amersfoort, Den Bosch en Rijswijk. Op deze manier kunnen Kids door heel Nederland (opnieuw) kennismaken met Tree en zijn kenmerkende stijl van training geven waarbij de basis elementen van basketbal centraal staan. De Big Shots organisatie is enthousiast dat ook dit jaar Coach Tree aansluit op verschillende Mini Camps. Wil jij training krijgen van Tree en zijn overige coaches/trainers? schrijf je dat snel in voor het Mini Camp in Amsterdam.